Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
Modieus en speels: Erika is een van de nieuwste modellen van Ray-Ban.

Ray-Ban

Erika Rubber Havana Brown Gradient - dames

Punten was 22.000 Punten

Reward code SPC-1886

Het is ook mogelijk deze reward gedeeltelijk met uw punten en gedeeltelijk met uw American Express kaart te betalen voor 17.450 punten + € 20,00, klik hier.

Ray-Ban Erika zonnebril is ontworpen voor het coole stijlvolle Ray-Ban meisje dat houdt van een geweldige accessoire om haar look te complementeren.

De Erika is een van de nieuwste modellen van Ray-Ban. Deze rubberen zonnebril oogt modieus en speels. Het rubber is een goed beschermmateriaal van het glas. Het leuke van de Erika is dat de zonnebril bij meerdere gelegenheden gedragen kan worden. Maat: 54.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen