Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

In en om het huis

Print pagina

Richardson Sheffield

5-delig messenblok Seasons

Punten was 17.750 Punten

Reward code SPC-2006

Het lemmet is gemaakt van roestvrij messenstaal met een hoog koolstofgehalte en heeft een ‘non-stick’ coating. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat het mes met gemak door het voedsel glijdt, zonder te plakken. Het taps toelopende lemmet zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en grotere snijprecisie. Het ergonomisch ontworpen, uitermate comfortabel, soft touch heft, zorgt voor een goede grip, zelfs als het heft of uw handen nat zijn. Doordat alle messen in het zicht op dit magnetische blok staan is het eenvoudig om het juiste mes te vinden. De Seasons messen van Richardson Sheffield zijn vaatwasmachinebestendig.

De set bestaat uit de volgende keukenmessen:

  • Schilmesje - lemmet: 9 cm, totale lengte: 19 cm
  • Huishoudmes - lemmet: 11 cm, totale lengte: 21 cm
  • Santuko mes klein - lemmet: 12,5 cm, totale lengte: 25 cm
  • Santuko mes groot - lemmet: 17,5 cm, totale lengte: 32 cm
  • Brood mes - lemmet: 20 cm, totale lengte: 32 cm


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.