Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
tbd
Dom Perignon

Rose 2004 75cl in cadeauverpakking

Punten was 83.600 Punten

Reward code SPC-1946

De vintage 2004 is één van de grootsten: een jaar als geen ander, gedefinieerd door uitersten. De wijngaard werd eerst geraakt door strenge vorst in het voorjaar, gevolgd door een ongekende hittegolf. De vintage van een perfect gerijpte en gezonde kleine oogst, is dus de meeste vroegrijpe sinds 1822. De kleur is diep, met licht oranje en koper tinten. .

De neus zet aan tot een uitbarsting van rijkheid en complexiteit. Als eerste rijp fruit, dan vijg en aardbei als de wijn ademt en groei, gevolgd door de onthulling van guave, violet en vanille. De smaak is geconcentreerd en opmerkelijk goed gedefinieerd. De volheid is gestructureerd rijk en het zijdezachte, kruidige verdwijnt zeer geleidelijk in een zoute minerale en jodium finish.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.