Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
Nieuw Dior

Fahrenheit Eau de Toilette 50ml

Punten was 12.500 Punten

Reward code SPC-2056

Fahrenheit is een mythische, gedurfde, krachtige en magnetische signatuur, tegelijk warm en koud, mannelijk en sensueel.

Fahrenheit incarneert de pioniersgeest van Dior. Het drukt een territorium uit dat nog nooit eerder door een parfum is aangedaan: dat van de droom, de fantasie, de zoektocht naar de zingeving en het verleggen van grenzen. Geïnspireerd op twee Pop Art schilderijen is deze mannengeur van Dior een fascinerende geur met karakter.

Eau de toilette 50ml


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen