Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Print pagina
Pluimen - Groene Pluim
Pluimen

Groene Pluim

Punten was 9.500 Punten

Reward code PLUI-03

Jouw favoriete belevenis cadeau

De Pluim is 't beleveniscadeau waar je altijd iets leuks mee gaat beleven. Wat precies, dat bepaal je zelf. Uit meer dan 120 belevenissen kies jij zélf het allerleukste. Van een jaar lang alle kunstwerken observeren in alle musea van Nederland tot en haarbehandeling als een echte VIP in een chique salon. En van een actief dagje pretpark of dierenpark met de familie tot lekker onderuitgezakt films bekijken bij jou thuis.
Waar jouw hart ook sneller van gaat kloppen, je kunt 't gaan beleven met de Pluim.

www.pathe.nl


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward..

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.

Gerelateerde artikelen

De Nationale Musicalcard t.w.v. € 50
Pathé Voucher