Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Lifestyle

Betalen met uw punten bij Ticketmaster

Betalen met uw punten bij Ticketmaster

2500 Membership Rewards punten per 10 Euro

Ga naar americanexpress.nl/livenation en wissel direct uw Membership Rewards punten in voor de beste concerten en shows

Het partnership tussen American Express en Live Nation, de grootste concertorganisator ter wereld, is goed nieuws voor muziekliefhebbers. U boekt uw favoriete concert(en) met voorrang en geniet vanaf de beste plaatsen. Én u kunt voortaan de tickets die u via Ticketmaster boekt geheel of gedeeltelijk met uw Membership Rewards punten betalen. U bepaalt zelf hoeveel punten u wilt inwisselen per aankoop, direct bij uw online boeking. Gemakkelijker kan het niet.

Ga naar americanexpress.nl/livenation en bekijk het aanbod van de beste concerten en shows.

Boek nu de beste plaatsen op americanexpress.nl/ticketmaster

Om voor deze transactie Membership Rewards punten te gebruiken dient:

  • uw American Express kaart aangemeld te zijn voor het Membership Rewards programma in Nederlands;
  • u voor uw American Express rekening(en) aan de betalingsverplichtingen hebben voldaan;
  • u het minimale aantal Membership Rewards punten te bezitten dat voor deze transactie vereist is.
Transacties die hiervoor niet in aanmerking komen, worden volgens de standaard procedure belast op uw American Express kaart. Op deze transacties is het restitutiebeleid van de promotor enTicketmaster van toepassing.

Uw transactie wordt belast op uw American Express kaart. Wanneer u aan de voorwaarden voor het gebruik van Membership Rewards punten voldoet, brengt American Express het gekozen aantal punten in mindering op uw Membership Rewards rekening en crediteert u voor het betreffende bedrag op de kaart waarmee de transactie is gedaan. Mogelijk wordt deze creditering niet gedurende dezelfde boekingsperiode weergegeven als de transactie. Als het aantal gebruikte punten minder waard is dan de waarde van de transactie, dan zal het resterende bedrag in rekening worden gebracht. U ontvangt geen Membership rewards punten op het bedrag dat wordt gecrediteerd.