Start of menu
Close Menu
Let op: na 10 minuten van inactiviteit wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd en moet u opnieuw uw loginnaam en wachtwoord invoeren.

Wijn & Lekkernijen

Print pagina
tbd
Glenmorangie

The Original whisky

Punten was 11.800 Punten

Reward code SPC-1922

Glenmorangie The Original: Scottish Single Malt met een buitengewoon complex karakter, een friszoete en zachte smaak, omringd met een lichte rokerigheid.

Eén van de meest traditionele whisky’s van de Schotse Hooglanden en de favoriete malt van de Schotten zelf. Gedistilleerd met uniek hard, mineraalrijk water uit de eigen waterbron, de Tarlogie Springs, in de hoogste distilleerketels van Schotland. Hierdoor halen alleen de lichtste en meest pure dampen het hoogste punt en condenseren.


U kunt dit artikel online bestellen of via het Membership Rewards Team. U ontvangt binnen 3 weken uw Reward.

  1. Alle Rewards zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige Rewards zijn beperkt geldig of leverbaar. Bepaalde Rewards zijn uitsluitend verkrijgbaar in aangegeven periodes en/of op beperkte basis beschikbaar. Algemene Voorwaarden en richtlijnen voor individuele Rewards zijn te vinden in brochures, op www.americanexpress.nl en op de Membership Rewards Vouchers.
  2. Door Rewards te gebruiken ontslaat de kaarthouder American Express van elke verantwoordelijkheid voor de Rewards en het gebruik ervan. 
  3. American Express en haar programmapartners zijn niet verantwoordelijk voor het vergoeden van verloren, gestolen of beschadigde vouchers of tickets. 
  4. American Express heeft het recht op elk moment Rewards en partners te wijzigen of te annuleren. 
  5. Aanvullende eisen ten aanzien van de reis of het verblijf in combinatie met een Reward is de verantwoordelijkheid van de kaarthouder zelf.